kleurentherapy Colloidaal goud maken

 Begin
Wat is CG
Gebruik
Bereiding
CG en DNA
CG en de Farao's
Links
E-mail
CG bestellen
Nieuwsbrief

Hoe wordt Colloidaal Goud gemaakt?

Collo´daal Goud wordt gemaakt met gedestilleerd water uit glazen flessen.
Plastic flessen zijn onnatuurlijk voor het water en laten een "vettige" herinnering in het water achter. Daarom gebruiken we alleen medisch zuiver gedestilleerd water uit glazen flessen.

Collo´daal Goud wordt gemaakt door middel van een nogal technische vorm van elektrolyse met een heel hoge elektrische spanning (ca.50.000V) bij 50mA.
Het resultaat is puur collo´daal goud zonder toevoegingen. Tijdens de productie komt het collo´daal goud nooit in aanraking met plastic of metalen. (behalve het goud zelf).
In tegenstelling tot het algemeen geloof: Goud kan niet oxideren. Bijna alle andere metalen gaan, als ze aan de buitenlucht zijn vrijgesteld, een verbinding aan met de zuurstof in de lucht.
Om eventuele invloed van licht te voorkomen wordt het Collo´daal Goud verpakt in donkerbruine glazen flessen. Op verzoek wordt er ook een kleine hoeveelheid Colloidaal zilver bijgemengd om bacteriŰn geen kans te geven.

Het Colloidaal Goud wordt gemaakt door een wisselspanning van ca. 50.000 Volt te verbinden met twee goudstaafjes van 99.8% puur goud ook wel eens “medisch goud” genoemd. 100% puur goud bestaat niet. De uiteinden van die goudstaafjes staan onder een hoek van ongeveer 50° één Cm onder de oppervlakte van het water zoals hieronder getekend.

Onder water ontstaat zo een vonkbrug die zo'n 10 uur nodig heeft om 8 liter gedestileerd water te behandelen.
Het is niet mogelijk om kraanwater of gefilterd water te gebruiken omdat tijdens dit proces een maximale waarde van 10ppm (parts per million) in het water wordt bereikt.
Als er al deeltjes in het water zitten is het niet mogelijk er meer deeltjes goud aan toe te voegen. Dus hoe zuiverder het water is in het begin, des-te-meer gouddeeltjes er bij kunnen. Wij gaan dus uit van mediesch gedestileerd water van 0ppm.


Colloidaal Goud is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier dan ook niet als zodanig aangeboden. Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.


Wat is CG? | Gebruik | CG en DNA | E-mail | CG en de Farao's | Product info | Bestellen | Links  
Copyright© 2003-2004-2005-2006 colloidaalgoud.nl - Websiteontwerp: Freelance Systeembeheer - Hosting: ggh