kleurentherapy header

 Begin
Wat is CG
Gebruik
Bereiding
CG en DNA
CG en de Farao's
Links
E-mail
CG bestellen
Nieuwsbrief

Hoe gebruik ik Colloïdaal Goud?

Gebruik
In de oudheid namen volwassenen: 1 eetlepel per dag voor het slapen gaan en 3 minuten onder de tong. Kinderen: 1 theelepel dagelijks. Er werden geen metalen, houten of plastic lepel gebruikt. Een zilveren lepel werd wel gebruikt, maar vaak werd gebruik gemaakt van een glazen of porseleinen lepel. (zonder metaalachtige versieringen, een Chinese soeplepel is prima) Vaak werd het gebruikt tot het "vergeten" werd. Aangenomen werd dat dat het juste punt was om te stoppen.

Bijwerking en veiligheid
Collo´daal Goud is niet meer dan water met goud. Goud staat niet bekend als een onveilig metaal, het kan als sieraad direkt op de huid gedragen worden. Van collo´daal goud zijn geen bijwerkingen bekend als het per ongeluk ingenomen wordt. Volgens de wetenschappelijke onderzoeken zou het niet genomen dienen te worden door mensen met bipolaire en stemmingsstoornissen.
Er is in de literatuur nooit een interactie van Collo´daal goud met voorgeschreven medicijnen vermeld. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat collo´daal goud zich niet "stapelt" in het lichaam. Onderzoeken werden gedaan naar het effect van collo´daal goud op artritis en andere gewrichtsproblemen.

Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiks advies diverse ziektes bij naam te noemen waar collo´daal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen. Via het internet is dit wel mogelijk aangezien de hoge raad hier nog geen uitspraak over heeft gedaan.

Als Colloidaal Goud via deze site verkocht wordt dient het niet voor inwendig gebruik maar voor b.v. verbetering van de groeicapaciteit van planten zoals in de oudheid.

Colloidaal Goud is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier dan ook niet als zodanig aangeboden. Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.Wat is CG? | Gebruik | CG en DNA | E-mail | CG en de Farao's | Product info | Bestellen | Links  
Copyright© 2003-2004-2005-2006 colloidaalgoud.nl - Websiteontwerp: Freelance Systeembeheer - Hosting: ggh