kleurentherapy bestel colloidaal goud Reuma

 Begin
Wat is CG
Gebruik
Bereiding
CG en DNA
CG en de Farao's
Links
E-mail
CG bestellen
Nieuwsbrief

Colloïdaal Goud Bestellen gaat via anderen


Ik heb het Colloïdaal Goud apparaat doorgegeven aan anderen. Het is dan ook niet mogelijk bij mij of via deze site Colloïdaal Goud te bestellen.

Er is een groeiende populariteit voor Colloïdaal Goud. Ik krijg veel vragen die ik zoveel mogelijk op deze website beantwoordt.

Om specifieke en recente productinformatie te ontvangen kunt u zich gratis aanmelden voor onze nieuwsbrief die regelmatig wordt verstuurd. Klik hier om u aan te melden voor de Colloïdaal Goud Nieuwsbrief.

Als u uw ervaringen met Collïdaal Goud wilt delen met anderen die geïnteresseerd zijn verzoek ik uw verhaal aan mij te mailen. zo kan ik het weer gebruiken in de nieuwsbrief. Er is heel veel gaande en veel mensen hebben prachtige ervaringen met CG.

voorbeeldflesje Colloidaal goud ook tegen reumapijn

* Bijgaande afbeelding is een voorbeeld van de kleur van het Colloidaal Goud. Bij aflevering zit het verpakt in **bruin of blauw glas.

** Er wordt mij soms gevraagd waarom Colloïdaal Goud niet in Viosol glas zit; het antwoord is simpel:

Ik zou het wel zien zitten als we praten over etherische olie of kruiden of zelfs colloïdaal zilver waarvan de kracht verloren gaat door invloed van licht of lucht. Zilver werd vroeger gebruikt in de fotografie, voor haar eigenschap zwart te worden door licht. Zo worden dit soort producten vaak verpakt in Viosol glas.

Colloidaal Goud echter is niets meer dan gouddeeltjes zwevend in water (je zou kunnen zeggen opgelost). Goud oxideert niet, en wordt dus nooit (zomaar) aangetast door lucht(zuurstuf) of licht.
Het zou net zo goed in witte flesjes verkocht kunnen worden maar die zijn moeilijker leverbaar.

De andere reden zou de energieke waarde van Colloïdaal Goud zijn. Voor zover ik weet is gedestilleerd water zonder energieke waarde. Die waarde wordt aangevuld tijdens het productieproces. Viosol glas voegt niets toe of houd niets tegen hier.

Viosol glas verpakking zou daarom ónnodig de prijs van Colloïdaal Goud omhoog brengen!

 

Colloïdaal Goud is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier ook niet als zodanig aangeboden.
Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.


Wat is CG? | Gebruik | CG en DNA | E-mail | CG en de Farao's | Product info | Bestellen | Links  
Copyright© 2003-2004-2005-2006 colloidaalgoud.nl - Websiteontwerp: Freelance Systeembeheer - Hosting: ggh