kleurentherapy goud, dna, her-inneren, ons dna, colloidaal goud

 Begin
Wat is CG
Gebruik
Bereiding
CG en DNA
CG en de Farao's
Links
E-mail
CG bestellen
Nieuwsbrief

Colloïdaal Goud en Uw DNA


Drs. R.N. Mukherjee en F.H. Sobels van de universiteit van Leiden hebben gevonden dat Fluoride in drinkwater en tandpasta de genetische schade aan spermacellen vergroten en de reparatie van ons DNA voorkomt.

Goud (zonnekracht) dat dagelijks gebruikt wordt met collo´daal zilver helpt het lichaamsverdedigingssysteem te ondersteunen tegen ziektes en helpt om nieuwe vitaliteit te hervinden en de levensduur te bevorderen. Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht.

Het heeft te maken met een geloof diep binnenin ons, een geloof dat wetenschappelijk is aangetoond, dat we lang geleden een zelfvernietiging mechanisme in ons DNA hebben ingebouwd. Het is ook zichtbaar in ons snelle verouderingsproces, we leven immers maar zo'n 70 - 100 jaar. Onze lichamen zijn volgens sommigen ontworpen om honderden jaren mee te gaan. We zijn nu in een positie en tijd die het mogelijk maakt ons deze zaken te her-inneren en het braakliggende DNA weer wakker te schudden. Delen van ons DNA die de wetenschap pas recentelijk heeft ontdekt en momenteel nog afdoet als junkDNA. Collo´daal goud kan ons bij staan in deze bewustzijnsverwijding die ook deel uitmaakt van onze spirituele wakkerwording, her-inneren wie we werkelijk zijn, her-inneren dat we eeuwige geestelijke wezens zijn die simpelweg een korte menselijke ervaring meemaken.

Golloïdaal Goud (CG): beschavingen uit de oudheid gebruikten Goud in ceremonies om tot hogere staten van bewustheid te komen. De moderne wetenschap heeft gevonden dat goud heel goed helpt bij het bestrijden van pijn bij artritis en andere vormen van stijve gewrichten. De ogenschijnlijke uitwerking van goud om mentale blokkades te verwijderen zou wel eens de reden kunnen zijn van het bewerkstelligen van grotere bewustzijnsniveaus. Goud helpt het versterken van het immune systeem en versterkt en repareert het DNA potentieel.

Het is dan ook van belang dat goud weer terug gegeven wordt aan de natuur zodat alle levende wezens op deze planeet weer gebruik kunnen maken van goud als mineraal dat op dit moment zeer schaars aan het worden is.
Als meer en meer mensen colloidaal goud weer toevoegen aan hun planten en de natuur, hebben we daar allemaal profijt van.

Colloidaal Goud is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier dan ook niet als zodanig aangeboden. Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.Wat is CG? | Gebruik | CG en DNA | E-mail | CG en de Farao's | Product info | Bestellen | Links  
Copyright© 2003-2014 colloidaalgoud.nl - Websiteontwerp: Freelance Systeembeheer